Помощ и често задавани въпроси

Регистрация

В: Защо да се регистрирам в Sozopol.com?
О: Регистрацията в Sozopol.com има смисъл ако сте собственик на къща, хотел, заведение, магазин, галерия или предлагате някаква услуга - транспорт, разходки с лодка, аквапланинг, яхти и т.н.
Регистрацията в сайта ще ви направи известни на хиляди посетители и потенциални клиенти.

В: Има много съществуващи портали в Интернет - защо да избера точно Sozopol.com?
О: Причините да изберете точно Sozopol.com са няколко:

1. Името е уникално - www.sozopol.com е първото място, което всеки Интернет потебител, който се интересува от града ни, ще посети.
2. Sozopol.com рекламира само Созопол. Той не е портал за почивка, на която можете да намерите информация за цялото Черноморие. Това означава, че всеки посетител се интересува точно от вашето предложение.
3. В Sozopol.com имате възможност сами да въвеждате информацията за вашите обекти през административна секция.
4. Sozopol.com работи по ясна схема, еднаква за всички. Цените са написани на сайта. Подредбата при търсене е винаги на случаен принцип.
5. Интерактивната карта на сайта е уникална по своя вид. Тя дава информация за точното Ви местонахождение, както и информация за интересните исторически обекти в града.
6. Голяма част от събраните средства от регистрациите ще се използват за онлайн реклама на сайта, което ще доведе до още по-голям ефект.
7. Това е сайтът на Созопол. Той рекламира целия град, а не само отделните регистрирани потребители. В него вие може да публикувате новини, да пишете във форумите. Можете да си регистрирате и емейл @sozopol.com. Скоро ще пуснем и още секции в сайта.

В: Как мога да се регистрирам в Sozopol.com
О: За да се регистрирате в Sozopol.com, кликнете върху линк-а "Регистрирайте се сега", който се намира в секцията "Вход за собственици, агенции", на началната страница на сайта. След като попълните формата, ще получите съобщение, че регистрацията е минала успешно. Изчакайте оторизация от Администратор на сайта. Това е необходимо, за да се предпазим от недоброжелателни потребители на системата. След като регистрацията Ви бъде одобрена ще получите съобщение на емайла, който се указали във формата за регистрация. Това обикновено става до ден.

В: Опитвам се да се регистрирам в сайта, но нещо не се получава...
О: Потърсете ни на телфона. Ние ще ви помогнем.

Димитър Гюлев - 0888 639943
Иван Гюлев - 0550 22557

В: Мисля, че няма да мога да се справя с регистрацията
О: Потърсете ни на телфона. Ние ще ви помогнем.

Димитър Гюлев - 0888 639943
Иван Гюлев - 0550 22557