Къщи в Созопол

DANCHE

Здравейте ние имаме да предложим за наем един етаж от къща (втори етаж) само на 50 метра от централният плаж, и 5 минути ходейки разстояние от центърът на градчето. Къщата се намира на тиха улица. На 2 минути разстояние ходейки от къщата има множество ресторанти, кафета, закусвални. На етажа има 3 стаи и един ексклузивен апартамент.
Първо ние имаме да предложим две еднакви стаи, всяка стая е за 2+1 човека( 2-ма възрастни + 1 дете), всяка от тези две стаи има собствен балкон, хладилник, гардероб, TV-cable. Моля, забележете, че тези две стаи поделят една малка баня която се намира в коридора пред стаите.

Третата стая е за 2 човека с голямо легло, хладилник, и гардероб, телевизор с кабелна телевизия, голям балкон, и собствена баня.

Накрая ние трябва да предложим ексклузивният апартамент, който е подходящ за 4 или 5 човека и включва две отделени спални помещения, два балкона с различни изгледи, собствена напълно обзаведена кухня с хладилник, печка, микровълнова печка, съдове и прибори за хранене и т.н. апартаментът също има собствена светла и просторна баня с вана, също има трапезария, в апартаментът има телевизор с кабелна телевизия, и гардероб.

За резервации ние искаме депозит в размер на 2 нощувки който трябва да бъде преведен по нашата сметка в банката най-малко една седмица преди вашето пристигане.

Ние ще бъдем радостни да ви асистираме ако вие имате каквито и да е по-нататъшни въпроси.
Мобилен телефон- 0899-813-731

Най-добри пожелания

GEORGIEVI

За контакти

Област: Бургас
Град: Созопол
Лозенград 20
Пощенски код: 8130
Лице за контакти: Тихомир
Мобилен: 0899813731
Телефон: +359899813731
Meйл: businessstorm@yahoo.com

Стаи в къщата