За собственици / агенти


Sozopol.com е най-популярният сайт за нашия град. Самото име "Sozopol.com" е естественият избор на всеки Интернет потребител не само в България, но и във всяка друга държава. Повече от половината от посетителите на сайта са чужденци, като най-много са посещенията от Русия, Украйна, Полша, Германия, Унгария, Австрия, Словакия, Чехия, Швейцария, Норвегия, Великобритания, Франция и др. За тяхно улеснение сайта е преведен на английски, немски и руски.

Лесното търсене на обекти в сайта, както и интерактивната карта, ще направят Вашата къща, хотел, бар, ресторант или услуга, които предлагате, достъпни до хиляди посетители и потенциални клиенти. Много туристи предпочитат да заминат на море "на сигурно", след като предварително са си осигурили нощувките. Сайтът е и начин да удължите сезона и да започнете да приемате гости от началото на май - до късна есен, както и по време на уикендите и празниците.

За Ваше улеснение от тази година в сайта регистрацията може да става от вас самите. Необходимо е единствено да се регистрирате като собственик/агент, след което можете свободно сами да добавяте обекти, да редактирате текстовете или да добавяте снимки за тях.

Годишна такса за включване/подържане в онлайн каталога са 50 лв за къщи, ресторанти, барове и услуги; 100 лв. за хотели. Голяма част от средствата от регистрации ще бъде използвана за реклама на сайта, което ще го направи още по-популярен в бъдеще.

Гарантираме Ви, че инвестицията в регистрaция в Sozopol.com ще е една от най-бързо изплатилите се!

Ако имате каквито и да е въпроси или не можете да се справите сами с регистрацията - потърсете ни на:


Mail:
dimitar@sozopol.com;
ICQ: 20063662;
Tel: 0888 639943
Tel: (02) 9626940 - София

В Созопол:
Tel: 0888454234
Тел: 0550 22557